30 mei 2022Comments are off for this post.

Aziz van straatjongen naar familieman

Inwerking bestaat 10 jaar en dat is een goede reden om terug te blikken op de afgelopen periode. Dat willen wij graag doen met onze kandidaten en collega’s, aan de hand van behaalde successen van de afgelopen jaren.

Vandaag lezen jullie het succesverhaal van Aziz; een sociale, vriendelijke, hardwerkende man die zijn familie op nummer 1 zet!

Aziz is een echte Rotterdammer (geen woorden maar daden) van 36 jaar oud, opgegroeid op straat maar wel met de juiste waarden en normen bijgebracht in zijn opvoeding. Beleefd zijn, respect hebben en gelijkwaardigheid vindt hij belangrijk.

Sinds 6 jaar is hij in dienst bij Opnieuw & Co en heeft een vaste aanstelling als logistiek medewerker. Hiervoor heeft hij verschillende banen gehad waaronder in een supermarkt en een groothandel.

Geld is niet belangrijk

Aziz benoemt meerdere keren in het gesprek dat hij geld niet belangrijk vindt; zijn gezondheid en gezin staan voorop! Daarnaast wil hij werk doen wat hij leuk vindt en waarin hij meedraait in de maatschappij. In de afgelopen zes jaar is Aziz veranderd. Waar hij vroeger veel uitging en losjes was, is hij nu een vader en voorbeeld voor zijn zoon. Een echte familieman waarin hij graag zijn verantwoordelijkheid pakt en op zijn tijd een stapje terug doet in het belang van zijn gezin.

Van chauffeur naar logistiek medewerker

Bij Opnieuw & Co kwam Aziz binnen als Chauffeur. Dit heeft hij dan ook geruime tijd met veel plezier gedaan. Het afgelopen jaar heeft hij een switch gemaakt naar logistiek medewerker in een ander filiaal. Hij heeft een nieuwe start gemaakt en hierin zichzelf weer opnieuw uitgedaagd. Opnieuw & Co betekent voor hem een kans! Een kans om mee te doen in de maatschappij maar ook een familie, met name in het team waarin hij nu werkt. Hier voelt hij de samenhorigheid en iedereen speelt op elkaar in.

Coaching

Aziz werkt al enige tijd zonder coaching vanuit Inwerking, maar heeft nog wel met regelmaat contact met Amy. Amy ziet hij op momenten dat zij op locatie is voor andere kandidaten en hij weet haar dan ook altijd te vinden voor een praatje of als hij een vraag heeft. Toen Aziz nog begeleiding ontving,  werd hij gecoacht door Tatjana en Marjon, twee coaches die hem op verschillende fronten hebben begeleid. Met name in de periodes dat hij het mentaal even moeilijk had. Vanuit hen kreeg hij adviezen maar ook complimenten en kon hij over zijn emoties en gevoelens praten.

Een coach en een kandidaat zijn een team, aldus Aziz. Hij vindt Inwerking een leuk team wat verschillende kwaliteiten en capaciteiten heeft. De coaches zijn aanwezig op de werkvloer en laagdrempelig voor een gesprek.

Aziz over 5 jaar!

Hij hoopt op gezinsuitbreiding en ziet zichzelf nog steeds werken bij Opnieuw & Co.

Kortom een mooi succes wat gedeeld mag worden

5 mei 2022Geen reacties

Dionysia een echte vechter!

Inwerking bestaat 10 jaar en dat is een goede reden om terug te blikken op de afgelopen periode. Dat willen wij graag doen met onze kandidaten en collega’s, aan de hand van behaalde successen van de afgelopen jaren.

Vandaag lezen jullie het succesverhaal van Dionysia; een spontane, flexibele, hardwerkende dame met maar één doel voor ogen; GROEIEN!

Dionysia is een dame van 24 jaar en een echte geboren en getogen Rotterdamse. Een dame die weet van aanpakken en die sinds haar 19e wordt begeleid door Inwerking.

Zij werkt als kok in opleiding bij Brasserie de Bourgondiër in Capelle aan den IJsel maar haar loopbaan begon bij Opnieuw & Co te Rotterdam. Hier heeft zij in het begin erg haar draai moeten vinden maar later ontstonden hier mooie vriendschappen en kreeg zij volop de kans om zichzelf te ontwikkelen.

Het gaat je niet lukken

BOVEN VERWACHTING!
Toch doelen bereikt met
tegenwerking van anderen!

De bovenstaande zin staat centraal in het gehele leven van Dionysia, want doordat iemand dit ooit tegen haar heeft gezegd ontstond er in haar een echte vechtersbaas! Zij wilde de wereld laten zien dat het haar WEL ging lukken, zo heeft zij dan ook haar niveau 1 en niveau 2 met succes afgerond en volgt zij nu haar niveau 3 BBL koks opleiding bij Zadkine Opleidingen.

Coaching

Tijdens haar periode bij Opnieuw & Co kreeg zij de jobcoach Tatjana Alders, de klik was er direct en Dionysia kon met al haar verhalen bij haar terecht. Zij kon praten over haar gevoel en emoties, dit was voor haar toch net even anders als met iemand in haar eigen netwerk. In 2020 werkt Dionysia bij de Scheffers en kreeg zij de jobcoach Amy Muller, ook bij haar kon ze altijd met alles terecht. Met name in de “corona” periode was het belangrijk dat Dionysia met iemand kon sparren over haar opleiding, werk en privé situatie. Helaas stopte haar stageperiode vanwege het faillissement van het restaurant, samen met haar jobcoach werd er gezocht naar een nieuwe werkplek waar zij haar niveau 2 kon afronden. Bij Brasserie de Bourgondiër kreeg zij deze kans!

In de coaching (die op het moment wordt afgebouwd) staat de hulpvraag van Dionysia centraal, de ene keer vindt zij het fijn dat haar coach aansluit bij een gesprek bij Zadkine en de andere keer is het meer toekomstgericht bijvoorbeeld met de aanvraag voor een WMO-indicatie. Daarnaast weet Dionysia dat zij haar coach altijd kan bellen/appen om alles met haar te bespreken.

Brasserie de Bourgondiër

Als Dionysia deze werkplek in één woord mag omschrijven dan denkt zij aan familie. Iedereen staat voor elkaar klaar en is met elkaar betrokken. De leidinggevende (Sandra en Lex) hebben echt het beste met je voor, aldus Dionysia. Ze kan hier volop leren en ontwikkelen, zij heeft dan ook een goede leermeester in de keuken staan.
Haar focus ligt nu op het behalen van haar niveau 3 opleiding, óf zij niveau 4 nog gaat volgen is nog de vraag. Maar dit heeft dan ook alles te maken met het vinden van de juiste focus, rust in het koppie! Dat is belangrijk.

Toekomst

Dionysia zou het allerliefste haar eigen horecazaak willen runnen en een eigen “stekkie” willen vinden. Met een klein beetje hulp gaat deze dame het nog heel ver schoppen in de wereld, dat is zeker! De juiste wilskracht is in ieder geval al aanwezig.

18 februari 2022Geen reacties

Ontwikkelen?! Ja dat doet Marit al heel haar leven!

Inwerking bestaat 10 jaar en dat is een goede reden om terug te blikken op de afgelopen periode. Dat willen wij graag doen met onze kandidaten en collega’s, aan de hand van behaalde successen van de afgelopen jaren. Vandaag lezen jullie het succesverhaal van Marit; een leergierige en hardwerkende vrouw die werkzaam was als fietstechnicus bij NS Fiets in Utrecht

Read more

26 januari 2022Geen reacties

Het succes van Steve

Inwerking bestaat 10 jaar en dat is een goede reden om terug te blikken op de afgelopen periode. Dat willen wij graag doen met onze kandidaten en collega’s, aan de hand van behaalde successen van de afgelopen jaren. Vandaag lezen jullie het succesverhaal van Steve; een ambitieuze jongeman die werkzaam is als fietsenmaker bij Bike Totaal Boersen in Schagen.

Read more

21 december 2021Comments are off for this post.

Op stap met Annemiek

In samenwerking met de Defensie Materiële Instandhouding, het UWV, het WSPR Noord-Holland Noord, ROC Kop van Noord-Holland en diverse gemeentes is er een leer-/werktraject logistiek niveau 1, 2, en 3 op het grote terrein van de Marine in Den Helder opgezet. Jaarlijks behalen ongeveer 30 kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt hier hun diploma.

Read more

8 december 2021Geen reacties

Het succes van Wiggert

Inwerking bestaat 10 jaar en dat is een goede reden om terug te blikken op de afgelopen periode. Dat willen wij graag doen met onze kandidaten en collega’s, aan de hand van behaalde successen van de afgelopen jaren. Vandaag lezen jullie het succesverhaal van Wiggert; een enthousiaste jongeman die werkzaam is bij Defensie Materiële Instandhouding te Den Helder (DMI), vandaag lezen jullie zijn succes verhaal.

Read more

2 november 2021Geen reacties

Op stap met Robin ” De Rataplan Academy”

In samenwerking met Stichting RataPlan, ROC Kop van Noord-Holland en het UWV is er een logistieke opleiding gestart. Inwerking (onze collega Robin) biedt hierin de coaching. Mede door zijn begeleiding worden door de 15 leerlingen wekelijks kleine maar ook grote successen behaald!

Read more

14 juli 2020Comments are off for this post.

Participatie binnen de Erasmus Universiteit Rotterdam

Afgelopen week sprak ik met Judith. Judith werkt als HR-beleidsadviseur bij de EUR (Erasmus Universiteit Rotterdam) waarin zij met name verantwoordelijk is voor uitvoering van de regelgeving m.b.t. de Wet Banenafspraak.

Read more

1 juli 2020Comments are off for this post.

Spaarnelanden

Afgelopen week sprak ik met Arlinda, Arlinda is teamleider Wijkteams bij Spaarnelanden. Maar ook verantwoordelijk voor het afnemen van de loonwaardemeting van haar werknemers. Een project dat sinds maart 2016 is gehuisvest in Haarlem. Hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt onder leiding van een voorman en een secondant. Zij dragen zorg voor de wijken en parken, in de stad en op de weg, in parkeergarages, op het strand en zelfs in bomen en struiken. De gemeente Haarlem en Zandvoort wordt schoongehouden en is bereikbaar.

Read more

29 juni 2020Comments are off for this post.

Dromen verwezenlijken en doelen behalen

Eén van mijn eerste kandidaten, welke ik onder mijn hoede kreeg bij Inwerking is Rick. Inmiddels ben ik zo'n vier jaar betrokken bij zijn loopbaan en hebben we samen een bijzonder traject doorlopen.
Coach Sherilynn vertelt trots over een van haar coachees.

Read more

Inwerking

Wij geloven in aandacht voor kwetsbare individuen in onze samenleving. Wij zien dat er veel (jonge) mensen zijn die unieke talenten hebben maar dit door verschillende problemen niet tot uiting kunnen laten komen. Inwerking kijkt bij elk individu naar de wél bestaande mogelijkheden met als doel het vergroten van de zelfredzaamheid.

Inwerking

Wij geloven in aandacht voor kwetsbare individuen in onze samenleving. Wij zien dat er veel (jonge) mensen zijn die unieke talenten hebben maar dit door verschillende problemen niet tot uiting kunnen laten komen. Inwerking kijkt bij elk individu naar de wél bestaande mogelijkheden met als doel het vergroten van de zelfredzaamheid.

Inwerking

Wij geloven in aandacht voor kwetsbare individuen in onze samenleving. Wij zien dat er veel (jonge) mensen zijn die unieke talenten hebben maar dit door verschillende problemen niet tot uiting kunnen laten komen. Inwerking kijkt bij elk individu naar de wél bestaande mogelijkheden met als doel het vergroten van de zelfredzaamheid.

Inwerking

Wij geloven in aandacht voor kwetsbare individuen in onze samenleving. Wij zien dat er veel (jonge) mensen zijn die unieke talenten hebben maar dit door verschillende problemen niet tot uiting kunnen laten komen. Inwerking kijkt bij elk individu naar 
de wél bestaande mogelijkheden met als doel het vergroten van de zelfredzaamheid.

Inwerking

Wij geloven in aandacht voor kwetsbare individuen in onze samenleving. Wij zien dat er veel (jonge) mensen zijn die unieke talenten hebben maar dit door verschillende problemen niet tot uiting kunnen laten komen. Inwerking kijkt bij elk individu naar de wél bestaande mogelijkheden met als doel het vergroten van de zelfredzaamheid.

Links

Onze aanpak
Wat wij bieden
Trajecten
Projecten
Trainingen
HR Oplossingen
Team
Partners
Contact
Brochures

Privacyregelement 
Klachtenregelement 


Kantoor Heerhugowaard

Bezoekadres
Marconistraat 16

1704 RG Heerhugowaard

Postadres
Postbus 287
1700 AG Heerhugowaard

Telefoon
088 0551300

Kantoor Amsterdam

Zilverschoonstraat 14
1031 BD  Amsterdam

Kantoor Dordrecht

Merwedestraat 52-54  
3313 CS Dordrecht (O&C)

KW_erkend_schildje-300×300

InWerking BV | Algemene Voorwaarden | KvK Alkmaar 37129502 | Copyright 2018

InWerking BV | Algemene voorwaarden
KvK Alkmaar 37129502 | Copyright 2018